Printlogics erfarenhet från många år i branschen är att ni som kund vinner på att standardisera märkningen med programvaror som utvecklas globalt för framtida krav. Vi utgår från respektive kunds behov och ger förslag på programvara för ert behov idag och framåt i tiden.

Vi kundanpassar våra lösningar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt så det passar er produktion och miljö.

Printlogic Industri

Printlogic märksystem för produktion är ett märksystem som Printlogic har byggt och är anpassat för tillverkande industri. Systemet skriver etiketter med text, streckkod och symboler enligt kunds önskemål. Med ett enkelt användargränssnitt startar operatören märkningen för hela produktionslinjen. I systemet kan man använda etikettprintrar, bläckstråleskrivare och lasermärning för produkt-, back/kartong- och pallmärkning.

Läs mer Här

Printlogic Food

Printlogic Food är ett flexibelt och modernt märkningssystem för framförallt livsmedelsindustrin. Med vår erfarenhet i branschen hjälper vi er som kund att standardisera märkningen med programvaror som utvecklas för framtida krav. Programvaran är framtagen för alla livsmedelsföretag som har behov av vägning och prismärkning enligt dagens krav GS1 standard.

Läs mer här